Äntligen har det löst sig med bussen. Det tog ytterligare fem samtal till sjukhuset och beställningscentralen. När de fortfarande inte fått in remissen vid två i eftermiddags var jag nästan hysterisk och hade jätteångest på att ingenting fungerade. Skönt att slippa köra! Åker iaf i morgon klockan 7.00. Sen går jag av bussen där mamma bor på hemvägen så får vi se om vi ska ut med syrrans båt på kvällen. Det beror på vädret så det ser väl inte så lovande ut:(

Jag har hetsat men inte lika mycket i dag. Ska snart ut och gå, min tredje runda för dagen:) sen vet jag inte vad det blir i kväll.

I morgon ska jag fasta. Jag tycker det är jobbigt när jag vet att jag inte FÅR äta eller dricka. Väljer jag själv är det en annan sak, märkligt. Men det värsta är att inte få dricka, blir alltid så törstig. Hoppas jag inte behöver fasta så länge efter att de tagit bort knappen. Har en hel lista med saker jag måste göra innan jag åker i morgon så jag får gå upp tidigt, typ vid 5.

God kväll och ha en trevlig dag i morgon! Jag ska försöka njuta av att vara iväg, sitta på en buss ifred och inte kunna varken promenera eller hetsa:)