Ja, vad ska man säga… livet jävlas med mig… eller jag jävlas med livet kanske är lika sant:S

Har försökt boka bussen till Linköping men läkaren har inte skrivit remissen än. Hallåå jag ska åka på torsdag morgon en dag kvar. Jag blir superstressad på sånt. Nu måste jag upp i morgon och ringa och jaga honom – IGEN. Varför kan det aldrig få vara enkelt??? Ledig i morgon. Om det inte blir buss utan bil ska jag åka till mamma i morgon men det vet jag som sagt inte än. Annars händer det ingenting. Inte bra.

Hetsat ungefär hela dagen i dag. Ångesten är lite lugnare dock. Oroar mig för Kreta, om det är så här vet jag inte hur det ska gå men det kanske blir lättare där. Vill sluta hetsa men tror jag kommer gå upp i vikt om jag gör det och det vill jag INTE! Särskilt inte nu!

Mer ljusa slingor i håret i dag men det syns inte jättestor skillnad. Arg, sur och irriterad på mig själv för att jag inte kan ta bättre vara på det så kallade livet. Var ju på läkarbesök i dag också. psykläkaren. 6 minuter, nytt rekord. Tur att jag har frikort för det hade inte varit kul att betala 300:- för det samtalet. ”Du ser bra ut” och ”Tar du dina mediciner? Sover du på nätterna?” ”Vi ses i augusti!” Sen hade hon inte mer att säga. Tycker hon borde ha lite mer att fråga om eftersom jag bara träffat henne två gånger tidigare och hon frågade ungefär samma sak som då. Hon borde väl försöka lära känna mig lite om hon nu ska vara min läkare eller är det jag som är bortskämd med bra läkare?

Har kokat gröt som jag ska hetsa sen ska jag gå ner och se på tv med de andra. Kramkram