Nyss hemkommen från att ha lekt sjörövare och pirater i flera timmar, lite trött nu:) Men det var roligt och det är mycket bättre på dagis när det är mest vikarier, barnen blir underligt nog lugnare då än om det är någon ordinarie som jobbar. Och i dag var det bara hon i köket som var ordinarie. Jag har bara två dagar kvar nästa vecka sen slutar jag. Skönt på ett sätt  men kommer nog sakna det också. Barnen är goa… oftast;)

Jag har inte sovit allt för mycket i natt. Ville bara gå upp och hetsa men hade ingen hetsmat hemma. Vet inte vad jag ska tycka om det. Det är ju bra att jag inte kunde hetsa men om jag hade gjort det så hade jag säkert kunnat somna sen. Blir rätt slut av det. Nu låg jag bara och vände och vred mig hur många timmar som helst. Positivt är att jag inte är så inne i hets som jag var förut för då kunde jag röra ihop vad som helst och hetsa och så är det inte nu, nu måste det vara lätt att kräkas upp om inte annat:S I dag på väg från dagis handlade jag igen men inte jättemycket.

Har ändrat mig om Linköpingsresan. Jag kommer att försöka åka bussen ändå. Har ringt och tror jag lyckats få remissen som krävs för att jag ska få resan betald. Orkar inte köra bil och vill helst åka själv. Gillar den bussen de är trevliga och känner igen mig och det är oftast gott om plats. Sen bjuser de på kaffe och smörgåsar, nu ska jag fasta men det är ändå tevligt och smörgåsen hade jag inte ätit ändå vid närmare eftertanke:)

Ensam i kväll. Det jobbar bara puckon och dem orkar jag inte med så det blir jag och datorn. Ätit frukost men sen blir det nog inte mer i dag. Förutom hets då men det räknas inte som mat:S Ser fram emot dn här veckan det är något varje dag till fredag, skönt!

Have a nice day!