Ännu en solig dag vid stranden. Jag älskar verkligen såna här dagar. Kan koppla bort det mesta när jag ligger där, lyssnar på en talbok och blir alldeles varm. Så skönt att slippa frysa och nu är det inte så mycket folk heller. De har väl inte hittat dit, det har nog varit för kallt och blåsigt. Jag har hetsat även i dag men orkar inte bry mig så mycket om det. Ska ta tag i det igen men just nu har jag inte motivationen. Vågen visar 42 kg. Antar att det är ok efter helgen med familjen när jag verkligen åt hur mycket som helst. 42 är en vikt som jag tidigare haft som riktmärke och då tyckte jag at det var en ”lagom” vikt att ligga på men nu vet jag inte. Vill ju som jag sagt tidigare inte ligga över 40. Men det är inte värt att må dåligt och ha massa ångest då är det bättre att må bra och väga så här. Inte för att jag mår bra när jag bara hetsar hela tiden men…

I morgon är det jobb igen och det känns bra. Det ska ändå inte bli strandväder mer på hela veckan. Ska iväg och fota med en kompis hela dagen på onsdag det blir nog kul hoppas jag men ska ha med matsäck och det är jobbigt. Vet att hon ska ha med sig mackor så jag kanske också tar det men mackor är jobbig mat så jag får se.

Måste ringa läkaren om knappen också. Måste verkligen få bort den innan vi åker utomlands och nu är det bara tre veckor kvar! Men det är bara telefontid några timmar på morgonen och det är inte alltid jag är hemma och har tid att passa telefonen hela förmiddagen sen om de ska ringa upp…morr på myndigheter och institutioner!

Måste ut och vattna nu. Ägnade eftermiddagen åt att rensa ogräs så nu är det hur fint som helst i landet:)