Jag vet inte hur jag ska beskriva de här dagarna när jag varit bortrest med mamma och mina systrar… jag har ätit. Ätit massor. Ätit saker jag inte ätit på flera år. Det har gett mig ångest och jag har kräkts när jag fått tillfälle men inte så ofta som jag hade velat. Utöver maten har det varit en jättetrevlig resa. Vi har roligt tillsammans och det blir aldrig jobbigt eller tyst.

Jag åkte hem till mamma i onsdags den dagen gick bra. Sen åkte vi tidigt på torsdagsmorgonen till Landskrona. Vi åt lunch när vi kom fram pasta med lax, det var ok. Sen gick vi ganska mycket och gick på stan. Hittade ä-n-t-l-i-g-e-n ett par jeans. Smal modell. Provade 25 först tänkte att de nog var för små men de var för stora, de jag köpte var storlek 24.  Borde inte kunna ha så små storlekar… det var på Gina Tricot också… blev glad i alla fall:) Vi fikade på stan men  middag på kvällen blev på vandrarhemmet. Färdig paj att värma i micron. Det fanns inte mycket att välja på som var vegetariskt men det kändes ok. Somnade tidigt var hur trött som helst och vi skulle upp tidigt dagen efter.

Frukost, fil med müsli på vandrarhemmet sen åkte vi över till Ven och gick där i flera timmar. Jätteskönt! Bra att inte vara stilla. Fikade på ett litet café fanns inte mycket där heller att välja på men det blev morotskaka med mycket vånda och kaffe. Hade bestämt mig för att äta som de andra och försöka ignorera ångesten men det gick sådär. Lunch blev det värsta på hela resan; pizza. Jag minns inte ens hur många år sen det var jag åt det. Lämnade det mesta utom botten och den var riktigt tunn som tur var men ändå… jag har ätit det mest förbjudna…

Efter Ven åkte vi vidare till Ullared. Checkade in på campingen dår vi hyrde en stuga sen blev det shopping några timmar tills de stängde. Efter det skulle vi äta igen. Alla var trötta och ville mest tillbaka till stugan så det fick bli något snabbt, inne på restaurangen var det stängt alltså blev det korvkiosken utanför affären. Det enda vegetariska där var en vegburgare *ryser* två hemska måltider samma dag! Kräktes när vi kom till stugan men det var ändå en hemsk kväll. Det gick ändå bra att sova även den natten. Kanske för att jag inte hade något val. Jag och en syster sov i en bäddsoffa så man var tvungen att ligga stilla.

Lördagen blev ännu en tidig morgon. Fil till frukost. Städa stugan. Sen shopping några timmar. Kaffe inne i affären. Vi var klara ganska tidigt och kunde ta det lugnt hem. Lunch blev ytterligare en vegburgare som jag inte behöll. Kom hem vid 16.00 gick ut på långrunda så fort jag kom hem sen hade jag panik och hetsade på kvällen.

I dag har jag ätit frukost, fil och sen åkte jag till havet. Kunde slappna av och låg och solade i flera timmar. Badade 4-5 gånger. Ensam på stranden, så skönt! Sen kom det en massa folk och då åkte jag hem. Handlade, hetsade, gick långpromenad, rensade ogräs i landet, vattnat och varit ute med katten. Nu är jag trött!

Har ni haft en bra helg?