Jag är verkligen inne i en hetsperiod igen. Orkar inte stå emot. Det är 4:e dagen med hets nu och det är jättesvårt att bryta. Jag borde slänga ut vågen igen men den har för stor makt över mig nu. Har gått upp lite 41 kg och jag vill vara under 40 men egentligen brukar jag tycka att det är bra bara det inte är över 44 som läkaren säger är den minsta vikten för att min kropp inte ska brytas ner och det är ju faktiskt 3 kg under den gränsen. Försöker få tag i läkaren om att få ta bort sond-knappen men det är inte så lätt. Tydligen är det skrivet en remiss till Linköping och min kirurg däruppe och han har inte svarat. Få väl försöka ringa dit nästa vecka.

Jag har ätit bra i två dagar nu för att få bort hetsandet men det har inte hjälpt. Gått mycket promenader och det hjälper bättre. I dag blåser det halv orkan ute så det är bara jobbigt att gå men har ändå varit ute två timmar. Ska snart ta buss till mamma där jag ska sova i natt. I morgon åker vi till Skåne och sen på fredag till Ullared, kul ska det bli! Kommer inte hem förrän på lördag kväll. Kan alltså inte hetsa på tre dagar och måste äta normalt (vad nu det är:S)

Irriterad på tele 2 som ringer med en massa erbjudande som jag egentligen vill ha men inte kan säga ja till innan jag vet om min bindningstid gått ut på bredbandet och det kan de inte fatta. Om jag säger nej så menar jag nej men förklara det för en försäljare tog en kvart! Åh, jag får ångest på sånt!

Fan, vilken sjuk ångest jag har tack vare tele 2. Måste upp och röra på mig.

Önskar alla en bra helg!