I dag känner jag mig stark igen. Jag har ätit fil till frukost och gått min promenad. Jag kämpar med någon halv-väg, om jag får sug efter hets äter jag något som jag klarar att behålla i stället. Det är tills på onsdag och det är lättare om det finns ett tydligt mål. På onsdag ska jag till mamma och vi; mina två systrar, mamma och jag ska åka bort några dagar. Kommer hem på lördag nästa vecka. När jag är med dem måste jag ju äta. Det brukar inte vara något problem men det brukar heller inte vara så många dagar. Blir en test inför Kreta-resan som ju är en hel vecka.

Planen för i dag är; 2 dl fil till frukost, 2 dl fil+½dl müsli till lunch, 1 dl minikeso + 1 ägg + broccoli till middag (med personal). Morötter får jag äta om jag vill. 2 promenader à 1 timme (minst).

Jag hoppas på att få hit pianot i dag. Syrran spelar inte längre så jag ska få el-pianot. Inte spelat på länge men jag tycker det är roligt. Pappa skulle köra hit det, (det får inte plats i mammas bil:)) och det beror på om han har tid i dag annars blir det en annan dag.

Skulle behöva en aktivitet. Jag var på stan i går så det får blir något annat i dag vet bara inte vad. Svårare när det är söndag det är mycket som inte är öppet. IKEA …men det tycker jag är ganska tråkigt fattar inte alla som åker dit jämt. Det är väl ok om man ska handla något särskilt annars vet jag inte varför man ska åka dit. Sitta vid datorn blir det väl nu på fm. Ska kolla pricerunner efter ett nytt objektiv till kameran bl.a.

Ha en bra dag och tack för uppmuntrande kommentarer efter neg-inlägget igår:)