Gillar inte att de gjort om bloggen. Min vanliga bakgrund finns inte kvar och jag är inte lika nöjd med den här. Orkar inte göra egen heller, vet inte hur det fungerar. Jag vill ha kontroll så även på bloggen!

I dag är en jävel-dag. Saker blir inte som jag tänkt och det klarar jag inte av. Har hetsat och hatar mig själv för det. Sen åt jag smörgås som jag inte kräktes upp och har nu fruktansvärt ont i magen.

Förmiddagen gick bra. Promenad och morot till frukost. Keso och broccoli till lunch men sen gick det åt helvete. Personal ville att vi skulle ta bilen in till stan, jag hade tänkt GÅ. Var på stan och stressade hem åt ett äpple för vi skulle iväg på konstutställning med boendet. Sen blev det senare än de sagt så jag fick sitta stilla och vänta och fick panik för de ändrade vilken personal som skulle med och ingenting blev bra. Vi kom iväg men jag mådde hemskt hela tiden.

Sen när vi kom hem klarade jag inte av att hålla ihop längre åkte och handlade och sen hetsade. Tog inte emot middags-stöd och åt smörgås till middag som jag inte heller klarar av. Gick en timmes powerwalk efter maten men det hjälpte inte mycket. Nu är min mage enorm och jag har jätteångest. Vet inte vart jag ska ta vägen.

Jag vill bara dö just nu. Fattar inte hur det ska kunna bli bättre någonsin. Måste försöka tänka ”här och nu” men det är fan inte lätt när man har sån jävla ångest! Förlåt, märker att det blir mycket svordomar men det är så det känns just nu. Är jätterädd att jag ska börja hetsa och vet inte om jag fixar det utan att börja äta lite bätte igen. Det är 2 hg kvar till målet och det är ju inte så mycket… vad tycker ni, svälta eller äta? Åh, vill aldrig äta mer egentligen. Mår så vidrigt efter smörgåsen och allt. Fanfanfan.