What´s this? De har gjort om bloggsidan allt ser konstigt ut… well det är väl bara att prova sig fram…

Dagens siffror 40,2. Fattar inte att jag gått ner sen i går, inte mycket, men jag hade väntat mig massor upp! Var hela dagen med pappa i går. Vi var ute och åkte och fotade massor och åt hela tiden! Först fikade vi, kanelbulle åt jag han åt napoleonbakelse *ryser*. Sen efter några timmar skulle vi äta lunch, det blev fisk och STEKT, PANERAD fisk, det var det enda alternativet utan kött. Vi var inte precis i någon storstad:S På hemvägen blev det glass. Fattar inte att jag klarade det men det gick. Jag hade ångest men inte mer än att jag kunde hantera den. På kvällen däremot när jag kom hem blev det för svårt och jag hetsade:(

I dag har jag redan gått tre rundor och det blir en till om en stund. I stället för vila blev det en cykeltur till media Markt vill köpa nytt objektiv till kameran men de är hur dyra som helst. Ätit bara 2 dl yoghurt 1 dl müsli till lunch. Ingen frukost i dag. Måste kompensera lite för igår trots att jag väger mindre. Det går sakta men det går i alla fall åt rätt håll.

Övrigt i dag… har köpt rödbetor som jag ska äta till middag. Det är gott! Så måste jag städa men det kanske jag skjuter upp till morgondagen måste ha någonting att göra då också. Gick in till stan förut köpte Irish Cream kaffe! Kommer att få hit systerns el-piano i helgen, hon spelar aldrig så jag får det *glad*. Då kanske jag kan sitta still och spela ibland i stället för att fara runt hela tiden:)

Trevlig kväll alla!