Dagens siffror är 40.6. Inte långt kvar till 40 strecket alltså. Har inte gått så mycket i dag bara till och från dagis. Det är absolut inte tillräckligt men känner verkligen inte för att gå ut. Ska ändå tvinga mig om en stund. I går var det för mycket mat, en banan utöver listan det är inte ok! I dag går det bättre, ska äta själv så det har inte blivit någon lunch och sen blir det bara minikeso till middag.

Jag har lämnat en lapp med mina tider på dagis i dag det är inte så många gånger kvar. Den här veckan blir det inte fler dagar för det är helg på torsdag och nästa vecka är det också bara en dag för jag ska åka bort onsd-sönd sen slutar jag 19 juni, det är bara en månad kvar. Det blir skönt att sluta men tomt också.

Hade en jobbig dag i går, (därför inte uppdaterad blogg) mycket ångest och väldigt rastlös. Att det regnade hela dagen gjorde inte saken bättre precis. Tog vb medicin som jag inte gjort på typ ett halvår. Den hjälper genom att jag oftast somnar en stund och sen blir det lite bättre när jag vaknar.

Åkte till havet och badade efter jobbet hade tänkt sola men det kom en massa moln så jag åkte hem efter en stund. Hoppas på sol i morgon i stället. ‘

Nu ska jag ut och gå långrunda. Ciao!