Haha, ner 1,5 kg denna vecka. Nu väger jag 41 kg och  är nöjd om jag bara går ner 1-2 kg till. Jag har kontroll och när jag kommer under 40 går jag tillbaka till gamla matlistan. Promise. Har gått en timme innan frukost och ätit fil. Har köpt mellanfil (40 kcal/dl) men funderar på om jag inte ska köpa lättfil i stället. Att det blev mellanfil är för att den innehåller lika mycket som lättyoghurt naturell. Yoghurt är lite godare men fil är mycket billigare. Nu går det ju inte åt så mycket längre så jag kan lika gärna köpa yoghurt men svårt att ändra igen. Alltid svårt att bryta rutiner. Nån som vet hur mycket kalorier det är i lättfil???

I går var det sol. Jag tog med filt och cyklade ner till havet. Solade och badade. Jättehärligt! I dag verkar det bli molnigare och då åker jag inte till stranden men kanske försöker sola här utanför om det inte är för kallt. Det är mitten på maj och jag är redan jättebrun. Har ränder efter bikinin! Sen jobbade vi i trädgården. Har sått alla frön så nu är det bara att vänta… och rensa ogräs:) Min favorit är rödbetor. Det är så gott. Bara kokta med salt eller ugnsrostade.

I dag blir det minikeso med kokta grönsaker till middag. Har inte tagit emot matstöd på ett tag, det är skönt att slippa dem och kunna äta vad man vill. I går åt jag ganska bra middag även om jag var själv. Försöker hålla förbränningen igång och det verkar fungera för jag hade gått ner ändå tills i dag. Det bästa är att äta olika mycket varje dag. Om man alltid äter lika mycket/lite så ställer kroppen in sig på det och man går ändå inte ner i vikt. Går också två 1-timmars promenader varav den första innan frukost. Läste att om man dricker kaffe på morgonen innan man går ut så får man högre fettförbränning så kanske ska försöka med det:). I går blev det en del cyklande också så jag gjorde nog av med ganska mycket.

I dag är det tvätt och städ och dator-tid på programmet. Och som sagt sola om det går.

Ha det bra!