Fryser! Tänker att det är bra för det betyder svält men det innebär också att kroppen inte gör av med lika mycket energi som tidigare, förbränningen sjunker, det är inte bra. Ska väga mig i morgon hoppas på neråt. Håller mig till svält-listan men vet inte om det räcker att ta bort det jag har gjort. Det kanske inte går att äta middag… eller det beror väl på vad jag äter för middag, keso eller ägg eller soppa kanske är ok?

Varit på dagis. Det var en bra dag. Vi var och lyssnade på en man som spelade fiol och berättade sagor. Trodde aldrig att våra barn skulle kunna sitta stilla och lyssna men det gick jättebra. Det var bara en liten kille som tyckte det var otäckt med allt folk och med det ganska skarpa ljudet från fiolen så han satt i mitt knä med huvudet bortvänt hela föreställningen. Jag hade kramp i armen sen:)

Nu efter lunch var en kompis här med sin 3-månaders bebis. Kul men skönt att de inte stannade så länge för jag är rätt trött. Vi satt ute för det är jättefint väder även om det blåser rätt kallt. Funderar på att gå ut och sätta mig i solen en stund innan det blir promenad. Har bara gått en timme i dag.