Jag har gått sjukt mycket i dag. Först en timme på morgonen sen till stan och i affärer och hem, typ 3,5 timmar. Så säger vikarie-personalen, ”Vi kan ju ta en promenad i stället för matstöd” HALLÅÅÅ, hur puckad får man bli? Men bra för mig:) Vi gick inte så långt men en halvtimma iaf. Ätit middag ändå själv och det gick ganska bra eftersom jag gjort av med så mycket under dagen. Letar fortfarande jeans på stan men nu ger jag nog upp. Får köpa nya till hösten i stället. I sommar har jag mina gamla jeans och så har jag ett par vita som jag inte använt sen förra sommaren och så blir det mycket andra byxor typ 3/4 byxor/jeans när det är varmare. Använder väldigt mycket kjol också både sommar och vinter med tights till det är snyggt och så känner jag mig inte lika tjock när det inte sitter åt så mycket som jeans gör.

Nu har jag precis varit ute och vattnat. Rensade ogräs på förmiddagen det kändes bra för man rör sig hela tiden och det är lite tungt med hacka och så. I morgon ska jag jobba. Vi skulle gå till ett annat dagis och lyssna på någon som spelar musik. Hoppas våra små kan sitta stilla och lyssna och att det inte håller på för länge!

Jag går nog inte ner i kväll. Jobbiga vikarier som sagt. Jag är trött efter dagen men har orkat mycket mer än vad jag trodde jag skulle orka. Kanske att kroppen känner av svälten redan för då brukr jag kunna pressa mig mycket hårdare än annars. Har fått det förkarat för mig någon gång att det beror på att när människan var jägare så behövdes det mycket kraft för att kunna jaga när maten tar slut så sen dess när kroppen är i svält får den adrenalinkickar för att orka jaga efter mat. Klurigt:)

Just det fick en fråga om viktuppgången. Jag hade gått upp inte jättemycket men lite och det kanske var efter helgen när vi åt hela tiden och jag försökte visa hur frisk jag är så jag åt också. Sen vägde jag mig på morgonen efter frukost och kaffe det gör ju också att jag vägde mer. Men hade gått upp lite även på min våg. Vägde 41 innan och  hade gått up till 42,5. I dag vägde jag 41,4 så jag är snart nere där jag ska vara igen men vill gå ner lite till för att ha lite marginal och vill helst väga under 40 kg. Hoppas det svaret är ok?

Ha en bra kväll alla!