Tänkte inte skriva det här men det blir nog svårt att förstå mina tankar och handlingar om jag inte berättar; Jag har tagit fram vågen. När jag var i Lund stod en våg i badrummet och jag klarade inte av att inte ställa mig på den och jag hade gått upp i vikt. Inte jättemycket och det var efter frukost men jag fick panik. Så när jag kom hem tog jag in min våg och jag hade gått upp till 42,5 det är för mycket! Måste ner 2-3 kg. Vill ligga under 40. Gjorde ett matschema med vad jag får äta och har hållt mig till det. I dag vägde jag 41,9 så det fungerar. Har varit ute och gått mer också. Promenader innan frukost på en timme och så helst en runda till efter middagen vid 17.00. Jag väger mig en gång om dagen och på morgonen innan frukost. Har inte tänkt på hur jag ska göra när jag någ målvikten. Om jag ska ta undan vågen igen då eller inte… Jag får inte fortsätta neråt för jag tänker inte bli inlagd. Jag vill inte på något sätt riskera min resa i juni! Det var allt om det för tillfället.

Gick långpromenad innan frukost, åt efter nya listan sen var det en massa som skulle göras i lägenheten. Städa och sånt. Sen blev det en timme i solstolen, jätteskönt! Somnade nästan. Försökte lyssna på talbok men det var för svårt att koncentrera mig. Sen lunch 2 dl fil och ½ dl müsli och kaffe. Efter lunch kom en kompis och vi drack kaffe och var ute och gick. Nu är det snart middag. Jag kommer att äta middagen ungefär som vanligt för då är personalen med men i dag blir det minikeso med ägg och grönsaker, det är inte så mycket kalorier i det och de tycker ändå att det är ok. Tur att de inte är så bra på att räkna kalorier tex på tomatsoppan jag brukar äta som de tycker är ok, den innehåller kanske 80 kcal/port:)

Efter middagen ska jag ut och gå, tredje rundan i dag:) I kväll blir det morot och kanske tv en stund nere med de andra sen vet jag inte. I morgon är jag ledig och har ingenting planerat får se om jag kan vara ute i trädgården och jobba…

take care!