Det har varit en bra men ganska jobbig helg. Jag har ätit mycket mer än vad jag tycker är ok. De åt ofta och jag kände att jag var tvungen att äta någonting varje gång.  Har ätit smörgås till frukost och pastasallad x2/ Lax o potatismos/ ciabatta/ pannkakor till lunch och middag. I lördags kväll hyrde vi film och åt exotiska frukter. Som sagt mycket mat!

Jag kom till Lund i fredags kväll. Vi åt mat sen gick vi till Botanska trädgården och tittade sen på kvällen gick jag och min kompis en promenad själva utan pojkvännen och barnet. Det blev en timme ganska rask promenad, det var skönt. Sov jättebra i deras soffa.

Lördagen var utflyktsdag. Vi åkte till Ystads djurpark. Det var jättekul. Barnet på 1,5 tyckte det var hur spännande som helst och det var kul att se henne. Det blev ganska mycket att gå så det var bra. Sen skulle vi äta lunch där, de hade veg ciabatta så det blev det och förutom brödet som iaf var mörkt så var det rätt ok. Vi fikade när vi kom dit pannkakor! Det var läskigt. Vet inte när jag åt det sist. Jag försökte att inte tänka bara äta. På kvällen såg vi ”Låt den rätte komma in”, den var jättebra. Åt lite frukt passionsfrukt, kiwi och physalis. De åt kex och ost men det kände jag inte att jag behövde äta.

Söndagen vaknade tidigt. Efter frukost tog vi tåget till Malmö. Gick till folkets park. Fika på pannkakor igen. Tittade lite på djuren, lekte på en stor lekplats och sen tåget tillbaka till lund. Man lever lite annorlunda när man har barn har jag märkt. Hon var jätteduktig och glad hela tiden men jag skulle aldrig orka med att ha barn omkring mig jämt. Jag var helt slut efter tre dagar! När vi kom hem åt vi lunch pastasallad och sen gick vi till tåget. Det var en jobbig resa. Mycket tanska och utvärdering av helgen som inte blev bra. Beslutade mig för att jag måste dra in på maten ett tag efter den här helgen. Dessutom var det varmt och jättetrångt. mycket glad att jag hade platsbiljett annars hade jag fått stå upp. Var hemma halv sex. Satt ute en stund i solen och pratade med grannarna.

I dag har jag ätit min ransonerade frukost. Ringt viktiga samtal. Städat. Gått långpromenad (innan frukost). Mamma och min syster kommer halv tolv. De skulle gå på IKEA och jag hänger på. Lunch på IKEA igen, jag hatar det! De borde ju ha någon sallad eller något som kan vara mer ok, eller?

Ha en bra dag!