I dag mår jag ok igen. I går var det jobbigare än på länge. Oroade mig säkert för helgen och när jag mådde dåligt oroade jag mig ännu mer över hur jag skulle klara det och så var den onda cirkeln sluten. I dag orkade jag dagis trots att det var kaos där hela dagen. En del barn behöver en egen vuxen för att hålla ihop och det finns det ju ingen möjlighet till med 11 barn i en grupp på tre vuxna. Det är ändå fler vuxna än det brukar vara på en sån avdelning.

Håller på att lägga in musik på Mp3 spelaren till tågresan i morgon. Ser faktiskt fram emot helgen, bara jag kommer på tåget så går det nog bra sen för då kan jag slappna av och veta att det finns inget alternativ jag måste må ok och hålla ihop tills jag kommer hem på söndag. Har ordnat kattvakt också, det är inte så svårt en granne hjälper gärna till men det är ändå jobbigt att fråga varje gång. Vet inte hur jag ska göra när vi åker utomlands det blir ju en hel vecka, då får de nog vara hos pappa. Han brukar ha dem när jag är inlagd. Tror han tycker det är lite jobbigt men han ställer upp ändå *tycker om*.

I kväll blir det extra lång runda för nu vet jag inte hur det blr med mat och motion i helgen. Vi brukar vara ute och röra på oss men det blir ju inte som hemma och mat kommer det att bli mycket mer av än när jag är själv. Det kommer att bli jobbigt men jag kommer att fixa det. Jag fixar det alltid när jag är med andra som jag måste visa mig frisk inför, sen blir det värre när ajg kommer hem. Tur att det bara är två dagar.

Jag är trött i kroppen och måste ta värkmedicin hela tiden, jag hatar det! Lyft ganska mycket på dagis men det brukar inte göra så stor skillnad det är nästan värre om jag står stilla länge i samma ställning. Det är nog bra att röra sig. Har trott att det blir värre om jag går mycket men nu vet jag inte om det verkligen är så eller om jag bara haft otur att det kommit efter att jag kommit in i promenader hela dagarna… fast logiskt borde det spela in…

Kommer inte uppdatera bloggen i helgen.  Så ha en trevlig helg alla!