Det gick ok på dagiset i dag. Hittade gammal medicin som jag fick mot värk efter förra operationen, receptbelagd, alltså ganska stark, som jag kombinerade med panodil och det hjälper ganska bra så jag kör på det ett tag. Det var jobbigt på morgonen i dag och jag tycker det är rätt påfrestande när alla 11 barn ska leka inomhus. Det är inte så stora ytor att vara på så det blir lätt kaos och det är alltid någon som snor en leksak från någon annan eller som slår sig så det brukar vara high life kan man säga men sen efter samlingen när vi skulle ut gick det bra. Jag tycker det är roligt att klä på och av ungar och helt ok med blöjbyten och ute går det också lättare. Vi har stått och tittat på en traktor som klippte en stor gräsmatta, fattar inte vad det är med små pojkar och maskiner, till och med när de är så små som 1,5 år! Sen är det in och lunch och duka av och sen går jga hem. Tiden fram till 10 brukar vara seg men sen går det fort till 12.

Jag är rätt slut både fysiskt och psykiskt så jag ska försöka göra ingenting i morgon… om det går. Jag brukar alltid hitta på en massa projekt om jag inte har något att göra. Men behöver vila inför dagis på torsdag och sen hela helgen i Lund! Och nästa vecka verkar bli fullbokad. Många som har frågat om vi inte kan ses snart och jag har sagt, visst, nästa vecka någon dag. Det är alltid så att alla hör av sig på samma gång.

Mat i dag har hittills bara blivit yoghurt och müsli. Jag ska prova att byta ut yoghurten mot fil, det innehåller mindre men lättfilen är nästan som mjölj och då blir det nog mellanfil och det vet jag inte om jag klarar men då blir det samma som lättyoghurten… får se hur det går jag ska prova någon dag. Filen är dessutom billigare än yoghurt och just nu går det åt rätt mycket:) Får se om det blir det till middag med för jag ska äta själv men ska försöka äta fisk i stället. Jag kunde ha ätit med p för hon är ok men jag vill hellre vara själv i eftermiddag, tar det mycket lugnare då!

Nu måste jag försöka läsa ikapp på bloglovin´det är flera dagar sen jag hade tid att läsa bloggar:)

Take care!