Jag gick jättelångt på förmiddagen, 2,5 timmar. Det går inte. Nu kan jag knappt röra mig, så ont i kroppen. Mest ryggen. Det blir inte bättre av att ligga och vila heller. Ska försöka med två Ipren men jag gillar inte mediciner. Inte ens vanliga värktabletter. Jag har haft så enormt mycket tabletter så nu bara hatar jag dem. De har gjort mig till zombie i så många år. Och jag vet att Ipren inte är någon fara men jag har svårt ändå för allt vad de små vita pillren heter.

Ont i magen också. HUr smart är det att äta två äpplen samma dag. Plus yoghurt och müsli som jag åt till lunch. Min mage klarar inte så stora förändringar och äpple får jag lätt ont i magen av. Så måste jag äta middag också. Kontaktpersonen jobbar igen, den andra kontaktpersonen den här gången, hon som jag gillar bäst. Det blir vit fisk igen… det känns som att jag bara upprepar det jag skrev sist:)

Försökt få tag i min läkare som fortfarande inte har skickat intyget om mina mediciner som jag behöver när vi åker till Kreta. Och så försökte jag ringa någon som kan hämta sänghissen men dit gick det inte heller komma fram. Har alltså inte fått någonting gjort i dag. jo, förrresten, jag har köpt presenterna. En kokbok till min kompis och en bok om ”BU och BÄ” till barnet. De böckerna är populära på dagiset så det blir nog jättebra. Det händer inget särskilt i Lund ska bara hälsa på min kompis som jag inte har träffat på nästan ett år(!) och jag ska åka tåg. Det är jobbigt att sitta stilla på tåg men det blir inte bättre av att köra bil och jag vill inte köra så långt själv.

Pratade med min kp om f-kassan och hon sa att jag inte ska oroa mig att hon ska ringa och prata med dem i morgon och att ingen väntar sig att jag ska klara av att börja jobba redan. Pust, vad skönt att slippa ha det orosmolnet hängande över sig!

Efter maten får jag gå en promenad med min kp på en timme men jag fattar inte hur jag ska klara det i dag. För ont. Men jag vill ju inte säga nej till promenad! Om jag tar Ipren nu kanske jag klarar det. Men då vet jag att det blir ännu värre i kväll för att inte tala om i morgon och då ska jag dessutom jobba. Åh, vad svårt det blir! Jag hatar min kropp när den iinte fungerar… eller, jag hatar min kropp även om jag inte har ont men det blir ju inte precis bättre av det:( Arg och sur:)