Jag börjar med min dag i går. Det var jättehärligt ute, så varmt! Jag och min bästa kompis (som också bor i samma hus som jag) åkte ut en sväng med bilen. Det blev ganska långt. Så hade vi kaffe med oss och hittade en jättemysig brygga vid en å där vi satte oss och hade det hur soft som helst. Drack kaffe och pratade en massa. Det är så skönt när vi båda mår så bra att vi kan hitta på saker tillsammans, det är rätt länge sen nu. Vi pratade om att åka till en stuga hon vet om och bara vara, sova över, fiska lite och grilla. Det skulle vara jättemysigt!

Jag åt själv hela dagen i går så det blev bara yoghurt till alla måltider:) När jag kom hem tog jag tag i massa saker som jag har tyckt var jobbiga och som bara har hängt över mig. Hade en insats till sängen som jag fått av sjukgymnast eftersom jag hade problem med att ligga ner när jag skadade matstrupen. Efter senaste operationen behöver jag den inte längre men den är jättetung och jag klarar knappt att lyfta den själv men igår fick jag äntligen energi att ta tag i det och nu står den på golvet i vardagsrummet. Nu måste jag bara få energi att ringa så de kommer och hämtar den. För ut i bilen får jag den aldrig! Skönt att ha kommit så här långt iaf.

I dag då… På fm satt jag i solen men det blåste kallt så jag hade massa kläder på mig, ingen solbränna precis. Sen kom pappa vid halv tolv. Vi skulle gå och äta och sen skulle han hjälpa mig med en nätdörr till balkongen så inte katterna kan hoppa ut. Vi åkte till ”våran” vanliga restaurang och jag hade tänkt ta fisk men sen klarade jag inte det så det blev en vegetarisk sallad. Det blev jättesvårt när jag skulle välja men kunde inte visa det för pappa så jag höll masken och det gick ju bra till slut. Dricker alltid bara vatten till men så sa hon i kassan att jag kunde gå och välja en annan dricka för det ingick i priset. Jag blev helt ställd och ångesten vällde över mig men jag skakade bara på huvudet och gick till ett bord. Tror inte de märkte hur jobbigt det blev för mig. Att en lunch ute kan bli så mycket ångest av olika anledningar. Att kunna klara sådana situationer utan ångest skulle vara ett bra mål med livet men det ingår väl i anorexikonceptet och det vill jag inte bli av med:S

I kväll måste jag äta mat för min kontaktperson jobbar. Det blir fisk nu i stället. Känns inte bra att äta mat både lunch och middag. Jag har blivit van vid yoghurten nu men salladen var inte så mycket kalorier i och fisken är inte heller så farlig. Vit fisk som innehåller typ ingenting.

I morgon måste jag gå in till stan. Ska iväg till en kompis i Lund nästa helg och måste köpa lite presenter. Tycker det är jobbigt. Jag är aldrig nöjd med det jag köpt och vill att det ska bli perfekt. Har flera presenter liggande i ett skåp som jag köpt till någon men sen inte vågat ge utan köpt något annat i stället. Jag är hopplös helt enkelt. Tänkte köpa en bok till hennes dotter som är 1,5 år och sen vet jag inte… några fina ljus kanske till henne… får kolla och se vad jag hittar.

Ha en bra kväll alla!