Vilken underbar dag det har varit! Jag har suttit ute och spelat kort. Varit vid stranden med kaffe och bok. Det är 14 grader varmt i vattnet så det blev bad igen. Sedan har jag varit i trädgården. Till helgen ska jag så fröer. Det är så mysigt att se när det växer och jag gillar tom att rensa ogräs för det mesta. Det är en bra sak att göra om man har ångest!

Min läkare ringde tillbaka i dag. Jag kommer förmodligen att få ta bort sondknappen men han ville diskutera med min kirurg först. Det borde inte vara något problem, han är inte så insatt i ätstörningar och jag kan ju äta nu så då behöver jag nog inte ha den kvar. Lite ljugande blev det… jag sa att jag väger 44 kg och det är väl ganska långt ifrån sanningen men han litar på mig ( jag tror han tror att personalen väger mig;)). Men det har ju varit stabilt ganska länge nu så knappen behövs verkligen inte. Jag har inte använt den på flera månader och kommer inte att börja använda den heller! Så nu är jag glad och förväntansfull inför att jag får besked, hoppas det blir snart!

I går kväll hade jag en helveteskväll. Panikångest med extra allt. Kallsvettig, yr, hjärtklappning, skakig… i flera timmar. Kräktes efter kvällsfikat och sen var det lite bättre. Fattar inte varför det blir bättre av att jag kräks men så är det alltid. Somnade till slut och i dag mår jag hur bra som helst.

Nu borde jag sova men jag är jätteuppvarvad efter all aktivitet i dag. Har precis varit ute och vattnat jordgubbsplantorna och hallon och vinbärsbuskar. Hoppas det blir mycket frukt i år!

Lite svårt att skriva, katten ligger på halva tangentbordet:) Ha en bra kväll/natt på er!