Jag är trött och har ont i kroppen. Sov nästan ingenting i natt och det funkar inte för mig, jag måste sova om jag ska klara dagarna. Åt yoghurt till frukost och mådde illa efter det, kanske åt för fort? Gick och la mig och sov hela förmiddagen sen. Nu kommer jag säkert inte kunna sova i natt heller:( Och i morgon jobbar jag eftermiddag, me dislike!

Vad gnällig jag är:S Jag ringde iaf till läkaren om sondknappen, han ska ringa på onsdag. Hoppas, hoppas!

Det är helt hopplös personal i kväll. Och nästan hela veckan för den delen. Vet inte hur jag ska klara av det. Ätit middag själv i dag och det gick bra men det kommer bli jättesvårt när jag jobbar över mattiderna. I morgon börjar jag halv ett. Måste gå hemifrån vid tolv, då hinner jag inte äta innan och sen jobbar jag till halv fem, det betyder att jag är hemma fem och då kan jag inte ställa mig och laga mat direkt måste ställa om mig och bestämma vad jag ska äta och så. Det kommer inte att fungera…

I kväll ska jag till min kompis och kolla på tv inne hos henne så vi slipper personalen båda två. Skönt.

Det är kallt ute. Trist när det inte går att sitta i solen och må bra för det blåser för mycket. Jag har varit hemma och inne i stort sett hela dagen. En stund på bänken utanför med rökarna. Och så har jag handlat morötter:) Det går åt lite morötter här. Äter morot till kvällsfikat varje kväll. Det har nog varit bra för min kropp/rygg att jag inte gått så mycket i dag. Hoppas verkligen det går över snart så jag kan gå långt igen. Men det blir väl inte bättre nu när jag ska lyfta på barnen på dagis.

Jag träffade min handledare om praktikplats till hösten. Jag sa att jag vill byta och inte vara på dagis mer. Han sa att det är ok och att vi ska träffas och prata mer om det. Jag blir nog ledig hela sommaren först innan vi drar igång något nytt och det känns väldigt bra!