Söndag, skönt att jag är ledig i morgon också så man kan försöka njuta lite av att inte ha några krav. Min plan var att ligga i solen hela dagen men det blåser jättekallt och ligga med en massa kläder känns meningslöst. Då kan jag göra nytta i dag i stället och hoppas på värme i morgon.

Jag behöver köpa ny bikini. Finns det något värre än att prova bikini?!?! Om jag känner mig stark i eftermiddag ska jag åka in till stan och kolla lite. P frågade om jag vill ha sällskap och det vill jag nog inte egentligen men jag har svårt att säga det. Men prova bikini med någon som står och väntar utanför är väl ännu värre. Jag behöver köpa skor också. Jag vill ha bruna sandaler och jag behöver sneakers, frågan är bara vad som kommer i första hand det jag behöver eller det jag vill ha:)

Mat i dag; jag har ätit yoghurt till frukost, det blir det till lunch också sen fiskgryta till middag och morot i kväll. Har gått en promenad men det blir minst en långpromenad till i em och om det blir stan kanske jag går in och tillbaka, det tar en timme plus tiden på stan. Jag har gått ganska mycket nu ett tag och jag har ont i ryggen. Burit barn kanske också påverkar det. Borde alltså inte gå så mycket några dagar men det går inte att låta bli.

I går var vi på stranden. Drack kaffe och jag badade. Det var jättehärligt för det var bara vi där (jag och en tjej till från boendet plus två personal) Jobbigt bara att bada när alla kollar. Känner mig hur tjock som helst och fasar för sommaren när det är massor med folk på stranden. Jag älskar att sola och bada så jag kommer att göra det trots att folk stirrar och trots att jag är tjock. Jag ska ju till Kreta också med mina systrar i juni men där blir det nog inte lika jobbigt man känner u ju ingen och kommer aldrig att träffa någon av de som ser mig igen. Mina systrar tror jag inte det blir lika jobbigt att visa hur jag ser ut.

Jag hoppas att jag får ta bort sondknappen innan vi åker. Jag ska ringa läkaren i morgon och tjata och ljuga om vad jag väger. Håll tummarna för mig!