Jag har badat i havet. Jag har gått tre långpromenader. Jag har cyklat till och från affären. Jag har ätit yoghurt och fisk (inte samtidigt:)). Det var min dag.

Från kommentarer;

kom nyss in på din blogg så ja har lite frågor.
hur lång och vad väger dU+
hur länge har du varit sjuk?
har du familj?

Svar;

Jag har inte vågat väga mig på länge men tror jag väger som förut dvs BMI på 14,5. Jag har varit sjuk i 19 år. Jag har skilda föräldrar och två systrar på 7 mils avstånd, vi har ganska bra relation nu men tidigare har vi inte alls umgåtts på flera år.

Jag mår ganska dåligt i dag vet egentligen inte varför är bara så slut i kroppen och orkar inte stå emot ångesten. Det är skönt att det ligger en hel tom helg framför mig. Annars brukar det skrämma mig med flera dagar utan att ha något inplanerat men nu känns det bara bra och välbehövligt.

Jag fick äntligen tag på försäkringskassan. Det verkar som att jag inte kommer få försöka börja plugga till hösten. Då vet jag inte hur det blir och vad jag ska göra. Förmodligen praktik men på något annat ställe. Orkar inte med dagis en termin till. Vill göra någt osocialt typ packa upp varor på Maxi:S Fattar inte vad f-kassan vinner på att ha mig sysslolös när utbildningen kanske leder till att jag kommer ut i arbetslivet i stället för att ha sjukbidrag…

Nu ska jag försöka varva ner lite innan bedtime.