Jag kommer inte att klara de nya tiderna på praktiken. Jag är helt slut! Ingenting fungerar! Jag var jättetrött efter praktik i går så jag sov typ 12 timmar i natt. Klockan var över 10 när jag gick upp, vid 11.30 var jag tvungen att gå till praktiken. Det gick omöjligt att få in både frukost och lunch! Det blev bara yoghurt och smörgås. Sen jobbade jag till 16, var hemma halv fem och på dagiset äter jag ingenting, jag var jättetrött och kände verkligen inte för att äta men gjorde det till slut ändå. Sen dess har jag bara legat och läst och suttit vid datorn.

När jag slutar 12 har jag eftermiddagen på mig att göra saker men det här tar hela dagen. Det är mycket jobbigare och segare på eftermiddagarna också för det finns inte så mycket att göra mer än vara ute och leka… eller titta på när de leker och försöka hålla alla något sånär samlade. I dag hade jag en tjej som var hur jobbig som helst och jag blev väldigt tacksam när hennes pappa äntligen hämtade henne!

Frös när jag kom hem efter fem timmar ute. Det är ganska skönt men stå still så länge gör ändå att man fryser. Duschade jättevarmt och länge när jag kom hem. Jag har tagit bort frukost-stödet nu. Och jag vill ta bort de andra också. Vill klara mig själv… eller kanske låta bli att klara mig, gå ner några kilo. Men de vill inte ta bort mer stöd. Dock är det frivilligt och jag kan säga samma dag att jag inte vill ha stöd men de kommer vara mer observanta om jag gör det ofta. Det är en sak när det är vikarier då är det ”ok” att inte ta emot dem men när det är de jag gillar så blir de misstänksamma och tror inte att jag äter. Vilket jag gör men inte så mycket kanske.

I dag blev det iaf fiskgryta igen. Inte en chans att jag orkar laga mat när jag kommer hem, så det blir ur frysen. Nu är jag ledig i fem dagar i sträck och det ska bli så otroligt skönt. Jag ska ägna någon av dagarna att laga mat och fylla frysen. Köpte massa olika fisk och quornfärs som jag ska laga till.

Vet inte om jag ska strunta i tv nere i kväll. Är trött och helt slut i kroppen efter klängiga barn. Kanske bara stannar här och läser. Då behöver jag inte äta heller. Brukar bara äta morot men ändå…