Så var man hemma igen. Jag tycker inte jag har gjort annat än ätit den här helgen, jag orkar inte ens försöka komma ihåg vad det har blivit. Men man fyller inte jämnt så många gånger i livet. Jag försöker tänka att nu har jag fått upp förbränningen så när jag äter mindre nu hemma så kommer jag gå ner om jag gått upp något under helgen, det är ju bra.

Jag trodde inte att jag skulle kunna låta bli att ställa mig på vågetn hemma hos mamma, den står ju och ropar åt mig i badrummet men jag vågade inte väga mig. Rädd för att jag skulle ha gått upp jättemycket och sen när jag hade ätit så mycket också. Så jag vet fortfarande inte vad jag väge men mina kläder sitter som förut så jag väger väl inte jättemycket mer iaf.

I lördags satt jag i bilen i 10 timmar(!), det var jobbigt och jag fick rätt ont i kroppen. Körde en bit men inte jättelångt, två timmar kanske, på hemvägen annars underhöll jag mest pappa som körde. Syster var ju med på hemvägen, hon körde en bit och sen sov hon. Jättesvårt när vi stannade för att äta lunch. Till sist blev det grekisk sallad men jag åt inte all fetaost och inte oliverna. Pappa och syster åt pizza och kebab så jag kände mig lite nyttigare och jag drack vatten och de coca cola. Skönt när man får i sig mindre än de andra, konstigt varför det är så egentligen.

Sen när vi kom hem hade mamma lagat påskbord (alla jobbade vid påsk så vi slog ihop det med min födelsedag) jag åt lite omelett, ett ägg, potatis och sallad. Det kändes som att det blev mycket men om jag tänker nu efteråt var det nog ganska bra. Svårt med plockmat bara. Sen åt vi tårta och kaffe, jag åt en bit tårta faktiskt och jag önskar att jag kunde känna mig stolt över det men jag skäms bara.

I dag har det blivit två långpromenader. Gick en runda med kameran på fm hemma hos mamma, de bor så fint med skogen bakom och det rinner en bäck i dalen och sen om man går en bit kommer man till en hage med björkar och massor av vit- och blåsippor. Fick många fina kort. Mamma hade gjort lax och potatis när jag kom tillbaka ch sen efter maten åkte jag hem.

Har storhandlat sen jag kom hem. Fyra olika sorters fisk bl.a.:) De måste tro att jag lever på fisk men jag ska laga mat och frysa in så jag bara kan värma sen. Tårta köpte jag också till personalen och de andra som bor i huset, de blev glada, vilket jag har svårt att förstå. Tänk att bli glad för att man får äta massa kalorier!?!??!

Nu är jag trött. Det har varit mycket i helgen och det känns som att den har varit jättelång för att jag har hunnit så mycket. Ska lägga mig och läsa. I morgon är det ganska lugnt. Måste bara tanka och åka till djuraffären och köpa kattmat 500:-(!) men den räcker några månader.

Ha det gott!