I dag är den stora/hemska/otäcka dagen. Jag fyller 30! Jag åkte hem till familjen i morse ska stanna här hela helgen. Det blir inte så mycket firande. Fick en orkidé av personalen i går, jättefin verkligen men jag gillar inte presenter.

Snart ska vi hem till syster och äta. Det blir ok mat, frallor med en massa pålägg. Jag är tråkig och äter bara ost eller kokt ägg på. Skönt att slippa middagsmat iaf.

I morgon ska vi hämta min andra syster på Arlanda. Det innebär nästan en hel dag i bilen. Jobbigt att sitta stilla så länge men behöver nog inte äta jättemycket det blir väl typ mackor hela dagen. MEN på kvällen när vi kommer hem blir det försenad påskmiddag och födelsedagskalas. Vi kommer bara vara fem personer så den biten är inte så jobbig men jag kommer att äta tårta:( Skulle jag åkt hem till mig sen skulle jag inte ha klarat det men nu ska jag sova här till på söndag och då går det hoppas jag.

Jag och mamma tog en ganska lång promenad i dag efter lunch. De bor jättefint och nära vitsippeskogar verkligen hur fint som helst. Glömde kameran men om det är fint väder på söndag ska jag gå en sväng och fota. Mamma jobbar söndag morgon så det blir frukost själv om inte systern vaknar men det  är nog inte så troligt.

Ha en bra helg alla!