Sol igen! Jag älskar det här vädret som jag inte trodde skulle hålla i sig så här länge men det är helt underbart. Suttit i solen sen jag kom från dagis och har fått en solrand efter linnet, härligt att bli lite brun! Satt med min kompis och det var så skönt att bara sitta och babbla igen, har saknat henne när hon varit inlagd så länge.

I morgon åker jag till mamma med fler. Ska fira födelsedag där, 30 blir det minsann. Hämtar tårtan på vägen:S Lite jobbigt att jag kommer vara tvungen att äta två mål lagad mat där, jag som har vant mig vid att bara äta yoghurt ett av målen men det går väl, det måste ju gå.

Min syster kommer nog hem i helgen efter att ha varit au pair ett halvår i USA. Ska bli grymt kul att se henne igen! Vi har mailat ganska mycket men det blir helt annorlunda mot att träffas ju:)

Nu är det snart sängen som hägrar. Har gått mycket i dag och burit barn så jag är rätt slut i kroppen. Ätit som vanligt, lite mindre kanske och gått lite mer, det är bra det känns bättre de dagarna.

Ha en bra kväll!