Det gick ok med lunchen med mamma igår. Det blev quornfilé.  Lite ångest för att jag åt så mycket. Jag skulle vilja äta sallad men den är alltid så stor portion och jag får så ont i magen så jag vågar inte. Jag har svårt att sluta äta innan jag har ätit upp, det är väl efter alla svältperioder som hjärnan är inställd på att äta så mycket som möjligt för att spara energi till den inte får någon. Vi gick ganska mycket i går så jag tänker att det blir ok med maten. Dels gick vi på stan länge sen åkte vi ut till IKEA-området och gick där och sen på kvällen gick jag långrunda med personalen. Och åt bara sallad hemma til middag.

I dag kommer pappa, då blir det nog fisk, det är nästan lättare, inte lika mäktigt som quornfilé. Så får vi se vad vi hittar på att göra. Jag har inte hetsat på två veckor nu så jag ska hitta på en belöning! Vill köpa nya jens men jag hittar ju inga.

Min mage är jättestor hela tiden. Jag avskyr att se den. Vill gå ner i vikt nu så den blir platt igen. Jag tittade på Robinson igår. Nästan alla tjejer har mage som står ut lite, är det det som är normalt??? Inte för mig! Funderar också på om kroppen ändras nu när jag är äldre, inte jättegammal men 30 är inte 20 precis… Vet inte om det spelar någon roll men jag tänkte på det.

Jag är trött. Skylla på kockan och sommartid. Men det går inte riktigt eftersom jag sov tills jag vaknade. Ska vila en stund. Ha en bra söndag!