I dag har jag städat, och då menar jag verkligen städat. Ungefär överallt… utom bakom spisen för den lyckas jag inte dra ut och filtret till spisfläkten vet jag inte heller hur man tar ner annars är det kliniskt rent överallt. Det är vad som behövs för att jag ska hålla mig sysselsatt utan att hetsa. Klarat 12 dagar! Är ledig i dag och det är skönt för det är ingt kul att stå i regn och titta på blöta lekande barn som ska kläs av och på och in med allt i torkskåp och så börjar det om från början… Trots regnet har jag varit ute två gånger i dag och det blir nog en gång till. Inte jättelånga promenader men lite kalorier har det väl ändå gått åt. Ska äta quornfärs till middag med quinoa. I morgon kommer mamma, vi ska gå på stan. Det blir lunch ute m.a.o,.går vi dit vi brukar finns det quornfilé som är ok för mig att äta.

Funderar på att städa skafferiet, ta ut allt och torka alla hyllor och kolla alla utgångsdatum på men jag borde spara lite till helgen och inte göra allt i dag…

Undrar så vad jag väger men SKA inte ta in vågen. Jag vet ju att den bara sabbar för mig. Det är bättre att kolla på kläderna. Läste en artikel om fetma i går, det stod att bara 50 kcal för mycket/dag kan leda till fetma… det är ju ingenting, typ ett äpple. Men frågan är 50 kcal över vad? De kanske räknar ett ganska högt intag? Förmodligen. Men blir ändå lite orolig, vissa dagar äter jag mer än jag borde, jag kanske har gått upp jättemycket!?! Kanske är tjock-känslan inte bara en känsla längre, kanske är det verkligheten, fan vad hemskt det vore. Jag har lovat mig själv att blir jag tjock så tar jag livet av mig. Jag vägrar att leva som tjock! Andra kan vara snygga även om de är kraftiga men jag klarar det inte. No way!