Två dagar i rad på praktiken så nu är jag rätt trött. Skönt att jag är ledig i morgon. Men jag måste ringa försäkringskassan och det kommer förmodligen ta hela dagen att försöka få tag i rätt person. Så har jag en massa sondmatspåsar som jag ska köra till sjukhuset innan de blir för gamla. Tar ju ingen sondmat så det är onödigt att de står här. De tar ju dessutom en massa plats och ger mig ångest varje gång jag går in i tvättstugan:S Jag vill aldrig mer ha sondmat och jag vill ta bort sondknappen på magen men de säger att jag väger för lite och de säger att jag egentligen ska ha en påse sond/dag förutom den mat jag äter… men det vägrar jag och de kan inte sätta LPT och tvinga mig för jag mår för bra, haha. Det gäller att balansera på tunn lina. Väger det över åt ena hållet blir jag inlagd och väger det över åt andra hållet mår jag jättedåligt för viktuppgång. Har legat på ungefär samma nivå länge nu. Viktmässigt vet jag ju inte för jag har inte vägt mig på flera månader men kläderna sitter ungefär likadant som de gjort hela tiden.

Jag måste städa. Mamma kommer på lördag och då ska det vara nystädat. Inte så att jag är pedant men det måste iaf dammsugas, torkas golv och dammas i hela lägenheten. Men det kanske är lika bra att vänta tills i morgon annars får jag bara göra om det på lördag morgon. Så när jag ändå är iväg med bilen ska jag passa på att köpa kattsand. Det går att ta på cykeln men jag har ju bil då kan jag ju någon gång se till att använda den! Det är egentligen farfars bil men han kör inte längre så jag har fått låna den på obestämd tid:) Det ser ut som att dagen i morgon blir fylld av aktiviteter trots att jag är ledig. Lika bra, då blir det mindre tid att tänka på hets. Jag är inne på min tolfte dag utan hets!

Det sjuka är att det inte ens är särskilt jobbigt att inte hetsa. Jag tänker inte så jättemycket på det. Ibland när jag handlar och ibland när jag ätit är det jobbigt men inte alls som det var i början. När jag äter själv är det svårt att veta vad som är lagom portion för när jag hetsat har det blivit dubbla portioner med en massa kräkningar mitt i måltiden. Nu är det fyra moment som är svåra; 1, att lägga upp lagom mängd mat 2, att äta lagom fort 3, att sluta äta och 4, att inte kräkas. Jag har klarat det hittills.

Orkar inte sitta mer måste vila en stund är så slut i kroppen och i huvudet. Det blir promenad senare, har gått en gång i dag så behöver inte gå så långt om det är för äckligt kallt. Det snöar nu:(