Jag gick upp i morse uta att tänka på vad klockn var. Hoppade in i duschen, fanns inget varmvatten så det blev en snabb dusch Sen kollade jag klockan; 06:00…! Jag skulle inte ha gått upp förrän 07:45. Ibland undrar jag om jag håller på att bli knäpp. Härom natten gick jag upp för jag fick för mig att det var morgon. Kollade klockan i köket, då var den tre på  natten! Tänker ”fel” hela tiden om jag tänker alls och är mycket sämre på att planera nu. Förut skrev jag långa listor hela tiden nu glömmer jag hälften av vad jag skulle göra. Orkar inte skriva listor heller är för rastlös för att sätta mig ner och tänka efter.

I dag ska jag träffa gamla kompisar. Vet nu att det kommer bli mackor. Det är till lunch så ok. Bara de inte är färdigbredda men det tror jag inte. Svårt att hitta samtalsämnen men det kommer vara med ett barn på 3 år så det går väl alltid prata om och med henne. Det har snöat i natt. Hoppas de har plogat vägen annars blir det jobbigt att köra och hoppas att det inte är halt! Jag ska träffa några på vägen och kan köra efter dem så jag behöver inte hitta hela vägen det är bra iaf.

Har ätit banan nu på morgonen. Det får bli i stället för banan på gröten. Sen blir det ju mackor och kaffe till lunch. Middag… förmodligen sallad. Vet inte om det kommer bli någon promenad i dag annars får jag gå en runda i kväll. Inte lockande med en massa blötsnö!