Det är sant, maten just nu fungerar och jag går inte upp i vikt så varför börja minska matintaget… för att jag vill gå ner i vikt. Men när jag mår så här bra varför riskera det?! Jag ska försöka hålla mig på den här nivån nu. Ser fram emot resan i sommar och det vore underbart om jag kunde må bra tills dess och inte bli inlagd den här våren. Jag tror det skulle vara första gången på… 12 år!!! Tack för kommentarer som peppar mig att göra bra saker och inte svälta. Såklart jag inte äter fett och socker. Jag har banan på gröten, ingen sylt och lättmjölk till. Äter bara färska eller kokta grönsaker, ibland ungnsrostade men utan olja. Ingen sås och vatten till maten.

Min frys är nästan tom förutom ett paket quornfärs som jag borde laga något av, vad??? ”Pastasås” att äta med quinoa kanske (pasta är förbjudet). Men vet inte om jag klarar att äta det. Kanske om jag gör små portioner och fyller ut med mycket grönsaker. Det får det nog bli. Jag kan ju äta sallad till lunch och quornfärsen till middag så blir det sammanlagt inte så mycket på en dag. Har köpt rågflimgor nu till gröt, det innehåller inte så mycket mindre kalorier än fiberhavregryn men de har kanske lägre GI? Nån som vet?

I dag är det tråkgt. Har ingenting att göra. Strukit lite tvätt och klistrat in kort i album. Ska gå ut och gå men det är kallt i dag och ingen sol. Lite mail att svara på nu.

Ha en bra söndag!