Tack för uppmuntrande och kloka kommentarer, de värmer!

Ingen praktik i dag. Varit hos tandis (tandläkaren:)), det gick bättre än vanligt, bara ett litet hål som snart är fixat sen är det ett helt år till nästa dom. Fikade med en kompis på stan… eller drack iaf kaffe. Det var bra även om jag känner att jag inte pratade så mycket så sa hon desto mer. Det är skönt med henne för hon frågar inte så mycket om mina problem och det är skönt att få vara den som stöttar också. Att inte allt folkuseras på mig. Fast så är det inte så ofta längre om jag tänker efter. Förmodligen för att jag har slutat berätta. Orkar inte med att alltid vara den som mår dåligt. Den  som man tar härnsyn till.

Jag har missat att jag ska bort på tisdag. Betyder att jag måste byta dag på praktiken och de hade lite att göra nästa vecka som de lägger de dagar jag är där så jag hoppas att de inte redan planerat in något på tisdag! Ska till en barndomskompis med dotter tillsammans med våra mammor. Vi har inte träffats på ett år och det känns bara jobbigt. Antar att vi ska äta något och jag vet inte vad, fika eller middag?!? Vi ska vara där halv elva så tiden säger ingenting heller om vilket det blir. Ska köra bil så jag måste nästan äta frukost också. Försöker förtränga det in i det längsta. Men det går inte heller riktigt för jag borde köpa present och jag måste ringa och få vägbeskrivning…

Jag har hjälpt till att bära fram trädgårdsmöblerna i em. Ganska tunga så det gick åt lite energi:) Åt lunch vid halv två och ska ändå äta middag, men bara sallad. Gått mycket, dels en timmes promenad sen två timmar på stan, så då känns maten ok. Provade jeans i dag storlek 24-25 var lagom i midjan, försöker intala mig att då kan jag omöjligt vara så tjock som jag tycker?!?! Eller?!? Hittade inga som jag ville ha så det blev inga jeans köpta.

Fick min första ”lön” i dag; 360:- Jag får 8:-/timmen på praktiken. Det är inte mycket pengar när man bara ”jobbar” 4 timmar två dagar i veckan men det räcker till en fin tröja eller ½ par jeans:) Tror egentligen att pengarna ska vara till lunch på praktiken men jag äter ju aldrig där.

Bra personal som har mig i kväll kanske en promenad till eller bara skip-bo… vi får se.