I dag har jag varit på dagiset. Det var kul för jag hade att göra hela tiden och hann inte tänka någonting. Vi var ute en stund och det var jätteskönt med snön och solen! jag känner av ryggen fast jag inte lyft alls mycket i dag. Tänker i bland på hur detska bli om typ tio år när det är så här redan nu.

Det är fettisdagen i dag om nu mågon har missat det, det innebär att barnen och de flesta vuxna (alla utom moi) åt / kladdade med semlor. Det var jobbigt bara att behöva se på. Och svårt när de säger att de har bakat så det räcker till mig också, jag äter ju annars inte där. Men det gick det också.

Har varit duktig och ringt komvux om hösten men då var det naturligtvis upptaget så jag har inte komit fram ännu. Måste fortsätta ringa men det är så svårt att ta tag i mig själv och verkligen göra det. Har skjutit på det länge nu. Om jag inte gör det i dag MÅSTE jag göra det i morgon när jag är ledig! Ringde mamma också vilket jag också är dålig på men hon var på jobbet… typiskt, men jag har ju i alla fall försökt.

Kvällen blir nog ok. Orkar inte åka upp och hälsa på på sjukhuset i kväll ska bara vara hemma och vara social. Sa nej till vila i dag. Det fungerade inte med vb medicinen blev bara seg i huvudet efteråt men inte så trött att jag kunde vila. Vill verkligen inte ha den där tiden med vila med personal. Och så sa jag till min kp i går att jag vill ta bort matstödet vid fem och bara ha frukosten men det gick de inte med på:( Får väl stå ut ett tag till.