Jag har fixat pass i dag. Det närmar sig och börjar kännas som verklige att jag verkligen ska åka. Inte förrän i juni men ändå. Jag har alltid varit för sjuk för att få följa med när kompisar eller familj har rest. Alltid varit på sjukhuset. Nu är det min tur!

Gjort av med över  1000:- i dag bara sådär. Pass: 400:-, bensin 350:-, kattsand 200:-, mat 90:- Jag förstår inte hur det är tänkt att man ska klara sig på existensminimum och försöka leva något sånär normalt liv. Okej, den här månaden har jag tankat då får jag leva på soppa till nästa månad… Det är tillräckligt jobbigt utan att behöva ha ångst för pengar hela tiden!

Tog bilen till polisen och till affären, skulle ju tanka och kan inte bära hem 12 kg kattsand! Borde ut en sväng och gå men det är så blött och slaskigt ute. Ska ringa och se om min kompis är kvar på itva och om hon vill ha besök.

I dag är det bra personal. Dumt bara att det innebär att jag måste äta. Har ätit ½ port gröt och en mango i dag. Blir soppa i kväll. De vill att jag ska vila 30 min när de sitter i lägenheten för att jag ska varva ner. Jag har så svårt för det ligger bara och väntar på att de ska gå så jag kan gå upp igen. Nu har det fått för sig att det vore bra om jag tog vb medicin innan så jag verkligen kan varva ner. Vill inte det! Vill inte vila överhuvudtaget! Får se hur det blir…