Det blev inte melodifestival nere i går jag gick upp till mig. Och i dag har jag knappt visat mig, förutom när brandlarmet gick och jag var tvungen att gå ut och ställa mig på parkeringen med de andra. Det var naturligtvis falsklarm som vanligt, nån som lagade mat. Jag hatar mat!

Jag har inte haft något stöd i dag och jag har ätit ta da daaa; en apelsin och en banan… det har varit en bra dag. Men jag har hetsat förstås. Som alla dagar den här veckan. Fatta hur många timmar per dag jag lägger på det, särskilt om man räknar med tiden det tar att handla och förbereda och diska… mycket tid blir det!

Fick sms från min anorexikompis, hon är inlagd på itva och hade tråkigt så jag gick och hälsade på henne. Bra för jag fick motion och någon att prata med några timmar och kom hemifrån. Vi drack kaffe som vanligt. Jag funderade på att äta en frukt men klarade inte det när någon såg på. Mötte en personal från psyk i cafeterian, han kom och pratade en stund. Kom att tänka på att jag inte har varit där sen i oktober, nytt rekord tror jag, fyra månader! Tänker inte bli inlagd heller. Helst aldrig!

Mina byxor är för stora, Yes! Det är sånt man lever för. Då måste jag ha gått ner lite i vikt i alla fall. Skulle vilja väga mig men jag vågar inte. Jag vet att jag väger mindre än min kompis som är inlagd på psyk med sond. Hon är smal. Varför är då inte jag det? Märkligt egentligen. Men det är väl för vi har olika kroppsform.

Har ändrat dag på praktiken till tisdag och torsdag, vilket innebär att jag är ledig i morgon också. Har ingen aning om vad jag ska göra… kanske fixa pass…