I dag gick jag till stan, det var helt ljuvligt på ditvägen och skitkallt på hemvägen när solen inte var framme längre. Fikade (kaffe) med en kompis. Bra med små anledningar att ta sig i kragen på morgonen och gå upp och fixa hår och smink. Annars är det mycket hets just nu och ingen anledning att anstränga sig precis. Ätit mindre än vanligt de här dagarna och när jag hetsar så mycket får jag upp den vanliga maten också som jag äter (gröt, frukt, sallad/soppa) men det är bara bra ju.

Lite bättre i kroppen i dag, tog en lång varm dusch i går kväll. Och då menar jag verkligen lång… och varm! och det verkar som att det hjälpte lite, men sond-knappen gör fortfarande grymt ont och får mig att spänna axlar och rygg och överallt annars också, alltså värk. Överallt.

Tom helg framför sig. Mycket hets kan jag förespå redan nu för jag har inte kraft och motivation att stå emot. Hoppas någon kommer någon dag så jag inte är helt ensam med puckad personal hela helgen. Blir inget matstöd förrän på måndag… lite kluven för det är skönt att slippa äta men jag behöver människor omkring mig också.