I dag var det tungt att gå upp och komma iväg. Så nära att inte gå på praktiken. Men har bestämt att hur dåligt jag än mår så ska jag gå upp och göra mig i ordning mår jag fortfarande lika dåligt sen så får jag ringa och sjukanmäla mig men oftast blir det bättre så jag ändå kommer iväg. Har man varit hemma en dag är det så lätt att fortsätta och man mår bara sämre av att vara hemma.

När jag väl var på praktiken så gick det ganska bra. Måndagen är jobbigast, jag går längre och även om det bara är en halvtimme gör det stor skillnad för mig. Ont i ryggen nu. Lyft för mycket barn. I och ur gungan, upp för trappen, i pulkan osv. Det krävs inte så mycket för att min kropp ska protestera. Fick svar på bentäthetsmätningen; ”Din bentäthet är nedsatt i såväl höften som ländryggen…” Men de gör ingenting åt det så jag vet inte varför de skulle göra undersökningen egentligen…

Mat i dag; ätit grötfrukost som vanligt och en frukt nu efter praktiken. Blir ingen mer mat i dag, bara frukt och morot. Promenerat i solen, det är så skönt. Hoppas det håller sig så här hela veckan!