Återigen en dag med underbart väder ute och hemsk ångest inne. Har gått riktigt långt och det var jätteskönt. Men klarar inte många minuter hemma utan att hetsa. Det är hemskt. Fast jag mår ganska bra under tiden. Då finns inga tankar, inga känslor, ingen ångest bara lugn och ro. Det är sjukt konstigt egentligen. Att när man gör det mest förbjudna -äter, att man kan slippa ångesten när den borde vara som starkast. Om jag äter vanligt får jag jättemycket ångest men när jag hetsar är den borta, märkligt.

Annars har helgen varit ok. Sovit bra och ätit lite. Gröt och sallad i går. Bara gröt hittills i dag. Men måste äta något mer till middagen får se vad jag känner att jag klarar. Nu när jag hetsar får jag ju upp det mesta av den vanliga maten med för jag kräks när personalen har gått.

I morgon är det praktik. Bra att komma hemifrån några timmar så jag inte kan hetsa. I veckan har jag hetsat varje dag utom en, men då har jag inte börjat förrän på kvällen. Nu i helgen  har det varit hela dagarna. Ska gå och se om det finns någon personal att spela skip-bo med i stället för vila. Jag hatar vila!