Det snöar och snöar. Har varit ute med dagisbanen hela förmiddagen det var nästan roligt. Bra med glada barn, jobbigt med kalla och blöta barn och i dag har det varit alla varianter. Nu är jag ledig i tre dagar och jag njuter redan:)

Klarade hela dagen i går utan hets. Första dagen sen innan förra helgen. Nu kan jag nog klara det ett tag till. Ätit mango till lunch och gröt till frukost som vanligt. Gått till och från dagis, det är inte jättelångt men det tar i alla fall 30 min åt ett håll. Blir nog ingen mer promenad i dag för snö, halka och blött, grått väder.

Hade en jävel-dag i går. Så mycket ångest så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Gjorde massa småärenden för att slippa vara hemma. Postade alla hjärtans dag kort bl.a. Bra ändå att ha haft en sån dag och ändå klarat det då måste det ju gå alla de dagar när det inte är fullt så jobbigt också. Men när det blir svårt kommer jag inte ihåg det som har varit bra bara det som är jobbigt och dåligt.

Fikade med bästa kompisen igår. Det är jättelänge sen sist så det var verkligen roligt även om det är jobbigt för hon mår ganska dåligt. Hon har varit inlagd med sond ett tag. Jag har svårt att hantera det men igår gick det bra. Hon åt mer än jag… eller hon följde matschema med mellanmål och jag drack bara kaffe, då mår jag lite bättre. Sjukt att det är så att man blir stolt över att vara den som är sjukast…