Det gick ok att luncha med pappa igår. Det blev quornfilé. Men sen fikade vi, det var svårare. Åt en liten kolakaka och drack massor av kaffe. Fick ångest efter fikan och kräktes när pappa hade åkt… Sen resten av dagen hade jag matförbud.

I dag kommer mamma med sambo. Vi ska tydligen äta på IKEA. Det gillar jag inte. De har oftast bara ett vegetariskt alternativ och då får man äta det hur äckligt fettigt det än är:( Skönt med vardag i morgon men vill inte till praktiken. Men det blir nog bra bara jag kommer dit. Men måndagar är utedag= frysa ihjäl dag.

Rör mig alldeles för lite och snart kan jag inte skylla på förkylningen längre för det är mycket bättre nu. Är bara så trött hela tiden. Jag kan sova hur mycket som helst. Både på dagarna och nätterna. Det är skönt för tid försvinner men det är ingenting som blir roligt att göra för jag är för trött och allt blir bara jobbigt. Får ta tag i mig själv. Har förresten köpt en annan sorts Roenrot hoppas att den är bättre så jag får lite energi:)