Oj, hur många gånger jag har varit inlagd. Det vet jag inte men det är många. Slår man ihop tiden jag varit inlagd på bup och psyk blir det säkert 5 år sammanlagt. Var på bup 2,5 år i sträck och har varit på psyk nästan ett år två gånger plus massa kortare inläggningar. Nu har jag varit hemma sen i oktober, det är bra för att vara jag.

Pappa ringde, han kommer i dag. Det gjorde mig glad det är roligt att träffa honom. Det går till och med bra att äta lunch när han är med fast han vet inte ens att jag tycker det är jobbigt. Men vi pratar om annat och så vet jag att det inte är så ofta så det är ok att äta de få gångerna. Vi brukar gå till en bra restaurang också som har massor av vegetariskt att välja på och de har bra mat inte en massa fett och äckligt.

Jag borde städa men det är så tråkigt. Fast det går åt lite kalorier och det är ju bra. Förkylningen är mycket bättre i dag. Det är säkert för att jag sovit så mycket i går och i natt. Tycker det är jätteskönt att sova nu. Ibland går det inte alls man bara ligger och väntar på morgonen nu vill jag bara att det ska bli kväll så timmarna försvinner.

Morot och apelsin till frukost. Jag börjar tycka det är bra när det är vikarier som jobbar i boendestödet för dem tar jag inte emot och då innebär det att jag slipper äta:)