Svar på hur länge jag varit sjuk:

Jag har haft ätstörningar sen jag var 10 år. Nu är jag 29 så 19 år! Det är helt sjukt. Men i början behövde jag inte vara inlagd utan var hemma och vägde mig nån gång på barnmedicin och hos skolsköterskan. När jag var 15 kunde jag inte bo kvar hemma men var först i fosterhem sen familjehem. När jag var 16 blev jag inlagd första gången och sen tog det många år innan jag tog mig ut från institutioner typ bup och olika beh. hem. Nu har jag boendestöd men har egen lägenhet och det är verkligen jätteskönt även om jag fått jobba otroligt mycket för att nå hit. Jag mår mycket bättre nu men jag har mycket anorexitankar och beteende kvar, och jag vill inte bli frisk från anorexin . Frisk för mig är samma sak som att bli tjock. En gång har jag vägt 52 kg och var fysiskt frisk men det är det värsta som jag varit med om jag mådde så fruktansvärt dåligt psykiskt av att vara så tjock. Om jag ser andra som ligger på det BMI jag hade då så tycker jag de är smala men det var verkligen inte jag!

I dag var jag på sjukhuset och gjorde bentäthetsmätning. De kollar benskörheten med röntgen. Det var ok förutom en sak; Jag var tvungen att väga mig! Jag hatar det och det var mitt på dagen och med alla kläderna på och jag som inte vägt mig på flera veckor det var fruktansvärt hemskt. Jag hade inte gått upp i vikt men det var ändå avskyvärt. Nu kommer det dröja länge innan jag går med på att väga mig igen.

Bra matdag hittills. Ingen gröt till frukost bara en apelsin och resten av dagen har det också bara blivit morötter och apelsiner och kaffe såklart. Dessutom kommer jag äta middag själv vid fem så då blir det bara sallad. Ingen promenad dock jag har blivit jätteförkyld och jag orkar verkligen inte gå ut. Det är kallt och snö ute och jag kan knappt andas för jag är så täppt och har huvudvärk som panodil inte verkar bita på. Ska lägga mig en stund oh försöka sova bort förkylningen, det brukar kunna gå. I morgon är en helt tom dag men det kanske behövs en sovmorgon denna vecka också. Även om mina sovmorgnar inte brukar bli så mycket med för jag vaknar alltid jättetidigt:P