I dag var det en kvinna på praktiken som frågade vad jag gör när jag inte är där och jag svarade att jag är sjukskriven. ”Jaha, från gymnasiet eller?” Hallååå, jag fyller 30 i år, det var ett tag sen jag gick i gymnasiet, typ 10 år!!! Jag sa att jag fyller 30 och hon sa ”Oj, 30!, det tror man nog inte för att du är så liten.” Liten, ha, stor och rund snarare! Men får försöka att tänka att det var bra.

Praktiken går sådär. Det är skönt att få gå hem när timmarna är avklarade och det är jobbigt att gå dit. Men jag gör i alla fall någonting med mina dagar mer än att bara gå hemma. Slipper tänka på mat under de fyra timmarna för det gör jag faktiskt inte när jag är där, konstigt men skönt. Nu är det inte förrän på torsdag nästa gång, alltså två gånger sovmorgon. Hoppas jag kan sova lika länge som i helgen. Underbart att vakna och klockan redan är halv elva! Förut har jag inte kunnat sova på morgonen och går man upp vid fem blir dagen lång!

Middag snart. I dag blir det tomatsoppa. Ätit bara frukt och frukostgröt hittills, det är ok men det kan bli bättre. Morot i stället för frukt t.ex. och ingen gröt… men det är bättre att äta frukost än att äta de andra målen.

Ha en bra kväll!