Jätteont i magen i dag. Vet inte varför. Hatar när jag inte har kontroll över kroppen! Kanske varit för mycket stress och oro den senaste tiden…

Somnade vid elva igår kväll sen  när jag vaknade var jag jättetrött. Ställde mig i duschen. Tänkte; stängde jag av väckarklockan? Ringde den ens? Kom ut ur duschen kollade klockan, den var ett på natten!!! Jag var helt övertygad om att det var morgon och var ju superpigg efter att ha vaknat till i duschen. Hur väck kan man bli?!? Låg och läste en timme sen kunde jag somna om men är trött i dag och det är ju inte så konstigt. Var hungrig när jag var vaken i natt så jag tog ett apelsin, klarade att inte hetsa fast det är svårast på natten när jag inte kan sova. Klarat 11,5 dagar!

Var min andra dag på praktiken i dag. Det kändes mycket bättre än sist men det är fortfarande rörigt. Känner att jag blir testad hela tiden av de små barnen och de vinner hela tiden. Jag har ingen pondus när det gäller att säga ifrån. Är inte tillräckligt stark och säker på mig själv. Sen är det inte lätt att säga till när man inte ens vet vad de heter men jag börjar lära mig nu. Men 11 namn + fröknarna det får ta ett tag. I dag var vi inomhus hela fm, skönt för det är rått och iskallt ute. Jag hade med mig termobyxor men det hade inte räckt.

I morgon ska jag träffa min nya psyk-läkare. Hoppas att det blir bra. Ville verkligen inte byta men hon jag hade förut ska bara jobba administrativt nu:(

Ätit ½ port gröt med banan. 1 mango och en morot till lunch. Sallad till middag vid fem och en morot till kvällsfika är planen.