Jag har haft en jobbig men bra dag.

Jobbig för praktiken. Vet inte om jag kommer fixa det. Det var väldigt stökigt och rörigt och jag visste inte alls vad jag skulle göra. Och så att stå ute i flera timmar i sträck mer eller mindre stilla var bara så kallt!

Bra för att det har gått bra med maten. Jag åt frukost; gröt som vanligt sen skulle jag ha ätit när jag kom hem men då tog jag en frukt till lunch. Middag vid fem med p och sen en apelsin i kväll det blir typ 800 kcal, det är ok. Promenad till apoteket och tillbaka, 40 min och cykel till och från praktiken. Lite för lite motion men jag har varit så frusen sen jag kom hem så jag ville verkligen inte gå ut mer. Just det, ett styrketräningspass på morgonen också, ska köra lite mer situps och armhävningar innan jag går och lägger mig så det får räknas som en ok dag på motionsfronten också.

I morgon är det en lugn dag men jag måste handla. Det är massor jag behöver fixa och så måste jag göra en matplanering, typ nedtrappningsschema så det kommer gå en dag till. I dag är 10:e dagen utan kräkning och hets!

Nån frågade om mina soppor. Jag brukar äta tomatsoppa gjord på tomater, morot, lök och örtkryddor. Eller en supergod köpt tomatsoppa från findus. I bland gör jag potatis och purjolöksoppa eller vanlig klar grönsakssoppa. Sallad är vanlig grönsallad eller salladskål med gurka tomat purjo och majs. I bland äter jag tonfisk till.

God natt alla!