Äntligen är helgen snart slut Och äntligen ska jag göra något vettigt av mitt liv. Praktik två dagar fyra timmar i veckan med början på måndag morgon! Jag ska äta frukost innan; halv port gröt med en halv banan och kaffe. Sen äter jag inte förrän jag komer hem vid två. Har inte bestämmt ännu om jag ska äta soppa/sallad eller bara morötter. Kanske blir det bara morötter för sen har jag matstöd vid fem och då måste jag äta så jag kan äta soppa/sallad då. Äntligen blir maten som jag vill, hoppas på att det inte tar så lång tid innan det märks skillnad på kläderna. Vågen ligger kvar ute i förådet, där ligger den bra!

Jag har varit ute och gått entimmars-rundan nu och det var skönt att gå. Blev så glad för länge nu har det bara varit tungt och jag har bara kännt motstånd för promenad. Hoppas det håller i sig nu bara. Ska gå en timme till efter maten. Jag har på schemat att det är ok att gå en timme med p efter att jag har ätit men jag har inte utnyttjat det på ett tag för jag vill helst gå själv men i kväll är det bra personal så då kan vi gå.

Har varit yr i huvudet några dagar nu. Det har blivit värre sen jag slutade hetsa. Konstigt. Men jag hade ju lågt blodtryck (80) så det beror säkert på det. Hatar att behöva visa mig svag men jag måste stå stilla ett tag när jag reser mig och det märker de ju fast jag försöker att prata bort det eller distrahera dem med något annat så de inte ska fatta, ibland fungerar det ibland inte…