I dag är jag full av energi! Klarade dagen igår utan hets trots att det var supersvårt, värsta dagen hittills. Ätit frukost och lunch, gått en timme. Varit på aktivitetshuset, där jag inte varit på hur länge som helst. Det var ok. De andra åt lunch, jag drack kaffe och åt morötter… De är bra där, ingen säger något om maten, jätteskönt! Hunnit handla också, det är så peppande att kunna gå och handla bara bra mat och inte varje dag och det blir inte dyrt heller. Vilket är extra bra i dag för jag är fattig fram till måndag då jag får pengar… har typ 100:-, det skulle jag inte klarat mig på förut men nu kommer jag att göra det. Har hela kylskåpet fullt av morötter:)
Börjat ta två tabletter av Rosenrot/dag, det funkar bättre men jag ska köpa en annan sort nästa gång som jag tror är bättre. Jag gjorde ett schema på aktivitetshuset som jag ska sätta ett kryss för varje dag jag klarar det utan att kräkas, har sex kryss nu, sjunde dagen i dag! Fan, vad jag är bra;P Men snart är det dags att minska på maten och det är då det blir svårt.
Tog på mig mina smala jeans i dag. Var livrädd att de skulle ha blivit för små för det är ganska länge sen jag hade dem men de sitter perfekt, andades ut för det innebär att jag inte kan ha gått upp så mycket. Egentligen borde det vara bättre att se på kläderna än att väga sig hela tiden, då slipper man bli nojig de dagarna man har mycket vätska i kroppen som får en att tro att man gått upp i vikt.