I dag är sista dagen på jävlighetens år 2008. Tyvärr har jag ingen förhoppning om att 2009 ska bli bättre. Man borde ge nyårslöften om förbättring men det är meningslöst. Jag klarar inte att hålla något sådant ändå. Nyårsafton är bra, det är inte så mycket mat för mig som jul. Jag ska vara hos en kompis och vi ska äta hummer. Det är inte så farligt. Ingenting till, tror jag, hoppas jag. Fram tills dess har jag inget matstöd så jag behöver inte äta något. Ätit gröt till frukost som vanligt, men nu har jag gått ner till ½ port plus en halv banan för att det inte ska se så lite ut… de har inte märkt något:)

Jag är trött. Livet är hopplöst. Jag är inte motiverad att kämpa emot hetset men jag orkar inte leva så här heller. De kommer försöka tvinga mig att väga mig den 7:e när jag ska till medicinläkaren. Jag kommer vägra. Fattar inte varför vågen ska styra allt och inte hur jag mår. Det borde väl vara viktigare? Eller? Om jag väger mig nu och väger ”för mycket” kommer de sluta bry sig då? Om jag väger ”för lite” kommer jag bli inspärrad. Det är alltså inte bra hur det än blir, alltså vägrar jag väga mig.

Jag väger mig själv hemma. Så jag har koll. Men DE behöver inte veta.

Måste handla i dag – igen. Affärerna har ju stängt i morgon så jag måste klara två dagars hets på en handling. Jag har kvar sen i går så det borde gå bra men det oroar mig. Allt oroar mig nu för tiden. Mycket ångest. Skriver i en bok som jag visar för p hur mycket ångest jag har. Men funderar på att lägga av, vad hjälper det? De säger jaha och se går de. Ibland säger någon att det är synd att jag ska ha så hög ångest men det är ingen som gör något för att hjälpa… vad det nu skulle kunna vara. Jag hatar att man är så ensam i det här. Alla andra står utanför och kan bara titta på. Ser de att jag håller på att gå under eller blundar de???