Jag mår inte bra. Jag mår inte alls bra. Jag har ingen kontroll på vad jag gör och jag hatar mig själv så otroligt mycket. Jag vill inte leva men jag har inte rätt att dö, det vore för enkelt. Jag har ångest hela tiden tom precis när jag hetsar, det medför att jag hetsar nästan hela dagarna. P vet men de orkar inte bry sig längre. I bland tänker jag att det är bättre att vara inspärrad på sjukhuset, då kan jag inte hetsa… men då måste jag äta och det vill jag inte heller så det blir inte bättre där. Jag vill bara lägga mig ner och inte vakna mer. Har börjat få massa mer självskade tankar igen, bara tankar än så länge jag orkar inte göra något för jag orkar inte med konsekvenserna. Men snart går det inte stå emot.

Jag har ätit frukt och en halv port gröt i dag. Jag har gått till och från sjukhuset, mer än en timme. Tog prover och jag hoppas att de inte är bra, att jag ska få ett kvitto på att svälten gör någon skillnad i min äckliga kropp. Men de brukar alltid vara bra, hur lite jag än väger så är proverna nästan alltid bra.

Orkar inte vara ensam men orkar inte vara social heller. Orkar inte prata orkar inte se människor som bara lever utan att det bekommer dom. De bara tycker att det är ok eller t.o.m. bra att existera. Jag vill också vara sån, glad att få leva…